torsdag, maj 26

Getost med persilja

Förra onsdagen fixade jag lite smått och gott att ha på vår myskväll: oliver, pizzaslice med mozzarella, stekt grön sparris och getost. Getosten skivade jag och sedan hackade jag persilja + rödlök och la uppepå, olja på det och sedan fick det stå till sig i 30 minuter. Det blev jättegott!


2 kommentarer:

  1. Hej!

    Så roligt att följa din blogg, tittar in här rätt ofta för en dos inspiration. Fick man önska så mer bilder på outfit o inredning men jag förstår att med en liten dotter finns det inte alltid tid över, har själv en kille på 2 som håller en mer än väl sysselsatt :) Med andra ord, bra bloggat o hoppas du har lusten att fortsätta dela med din av dina guldkorn till oss andra!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att höra! Mer bilder kommer det på sådant :) Men visst är det fullt upp för det mesta men när tid finns över så bloggas det. Tack för dina ord!

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna