fredag, april 13

En liten ljusglimt

Jag är fortfarande sjuk, behövde en paus ifrån sängen så jag skriver ett litet inlägg om något som värmer mitt hjärta. I juli så gifter sig min bror med hans Lena. Det blir mitt första riktigt bröllop, har varit på ett tidigare men det var ett bröllop för några som jag inte direkt kände. Det här blir annorlunda, att se min älskade bror gifta sig. Jag kommer gråta floder, sjöar ja hela hav...

Självklart kändes det viktigt för mig att hitta någon fin klänning och efter en tids letande så känns det som att jag har hittat Den. En klänning från French Connection. Vit (men inte helt vit), vackert mönster och fin skärning. Har kikat på den ett tag och när jag skulle visa M den häromkvällen visade det sig att de hade sänkt priset från 795 till 495 kr. Min bättre hälft tyckte dessutom att klänningen var underbar så det fanns ingen tvekan längre. Antar att den landar i brevlådan om några dagar och förhoppningsvis är den lika fin som på bilderna.



Långt inlägg om en klänning men det är den värd. Jag kanske feberyrar också....

2 kommentarer:

  1. Den lär passa perfekt på dig! Kul att du fick den till ett sådant bra pris :).

    Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  2. Hade en sådär bra helg, mest host och snörvel. Men jag fick klänningen på posten i fredags och den var underbar. Så det var lite kul :O)

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna