torsdag, april 12

The planlösning

Försöker roa mig själv med att tänka på lägenheten. Lägger upp planlösningen här ifall att den börjar falla sönder (bär med mig den överallt just nu, hahaha knäpp jag vet). Vi ska alltså bo i området som är så fint blåmarkerat av vår hyresvärd ;o) Åh vad jag längtar dit nu.

En grej jag undrar: på garderoberna står det G = garderob, ST = städskåp (antar jag). Men L = ? Vad står den beteckningen för? Den första garderoben i sovrummet är betecknad så. Någon som är lite mer insatt än jag som vet?

4 kommentarer:

 1. Det vet jaaaag ;) Det står för linneskåp.

  Ja, jag vill gärna komma och hälsa på. Och ni är så välkomna upp. Tänkte vi kunde bjuda upp er när vi fått tapetserat och så...så att allt är färdigt :)

  Krya på dig gumman!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 2. Jaaaaa såklart linneskåp. Tack :o) Ja det vore så trevligt att komma upp, det har jag sagt länge nu. Dax att slå slag i saken snart :o)Hoppas du får en bra och frisk dag, nu ska jag gå och kurera mig. KRAM vännen!

  SvaraRadera
 3. Jättekul att ni fått lägenhet!! :-D
  Funderade en bra stund över L, men så bläddra jag upp å såg svaret från Cecilia. Linneskåp.. Men man använder ju inte det ordet så mycket i vår ålder?! :-)

  SvaraRadera
 4. Ja det är superduperkul! Nej det ordet ingår inte så ofta i mina meningar :o)

  SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna