söndag, maj 27

Kosta Boda Art Hotel

Efter att ha spenderat några hotellnätter i Örebro så var det dags för ytterligare en hotellvistelse för min del, fast denna gången var det inte för att gå på inspirerande föreläsningar, nej nu hade jag sällskap av min man och planen var att bara få tid till att ägna oss åt bara varandra. 3-år som gifta firade vi genom att besöka Kosta Boda Art Hotel. Ett fantastiskt fint hotell, vi blev så imponerade av de lyxiga rummen, all konst och deras fina spa att vi sa att det nog får bli en tradition att åka dit varje år :) Här kommer en bildkavalkad: 

Ett handfat helt i glas skulle jag gärna ha i badrummet

Sju av Kosta Bodas kända formgivare har satt sin prägel på de olika rummen. Vi bodde i ett rum med konst formgiven av Göran Wärff. Det fanns en prislista över vad konsten kostade som fanns på rummet om man ville köpa med något hem. Glaset längst till vänster på bilden kostar 29 000:- vi nöjde oss med att fotografera konsten ;) 

Glasabrorre

Åsa Jungnelius häftiga konst (ja jag höll tummarna för att få ett av hennes rum, nästa gång ska jag ha det som ett extra önskemål tror jag) :) 

Tittar på menyn i glasbaren

Efter att ha shoppat, glidit runt i badrock på spa, druckit bubbel och sedan ätit gott tillsammans med sin livs kärlek, då blir man helt mjuk i hela kroppen på ett väldigt skönt sätt, det kan jag garantera 

Fantastisk konst!

Fantastisk fin man!!!1 kommentar:

 1. Vi är glada att ni trivdes och uppskattade Hotellet, shoppingen och all glaskonst. Nästa gång måste ni se glashyttan och allt det magiska som skapas där
  Hjärtligt välkomna tillbaka.

  Vänligen
  Bengt Sjöström
  Kosta Boda Art Hotel

  SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna