onsdag, juni 15

Maileg kanin

Idag har vi haft besök av mamma/mormor och det tyckte både jag och Noelle var jättekul. Noelle jagade henne hela tiden och när hon kom ifatt ville hon klättra upp mot hennes ben. Så söt! I doppresent från Noelles mormor och morfar fick hon bland annat en söt kanin från Maileg (hennes mamma hade tipsat om de söta kaninerna såklart ;). Men hon är lite rädd för kaninen och vågar bara smyga sig fram till försiktigt när hon har samlat på sig en hel del mod. Tar jag ner henne från hennes plats på bänken i Noelles rum blir vår lilla sötnos väldigt blyg och blundar. Har nog aldrig sett något gulligare även om jag tror och hoppas att de kommer bli bra kompisar i framtiden ;)

Maileg kaninen Christina har en söt ballongklänning och är inte alls farlig även om vissa tror det ;)

"Mamma jag vågar titta på henne om jag får stå och kika på lite avstånd..."

2 kommentarer:

  1. Suzanne Svensson17 juni, 2011 07:55

    Va söt kaninen var :-) har spanat på dem med lite. Så gulligt att det finns så mycket till dem. Noelles rum är helt underbart. Ni har gjort det jättefint. En dröm för en liten prinsessa.

    SvaraRadera
  2. Ja de är för söta, roligt att man köpa till så mycket sen (om de blir bra kompisar ;). Tack, jag hoppas hon trivs bra, hon sover gott där iallafall :)

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna