tisdag, mars 18

Röda ballerinaskor till mig

En gång i tiden sa Carson (i programmet fab 5) att det bara är prostituerade och små barn som bär röda skor. Det tycker jag var dumt sagt för jag tycker det är supertjusigt.

Mina kommer från La Redoute, fick dom på posten idag. Dumma kommentarer som etsar sig fast i huvudet, finns det något sätt att bli av med dom?

2 kommentarer:

  1. Tycker också att röda skor är tjusigt! Särskilt dina, jättesöta! Försökte ringa dig innan, men ingen Johanna hemma. Vill ju gratulera så jättemycket till ditt nya jobb, gud vad skönt att ditt jobbsökeri äntligen gett resultat, och det låter ju som ett jobb som kommer passa dig perfekt! Jag kan testa att ringa i morgon igen om jag hinner så vi får prata lite, va så himla längesen nu. Måste ju uppdatera dig lite på bebisfroten lite ;) Många kramar till dig min goa vän!

    SvaraRadera
  2. Nej hade du ringt? Såg inget missat samtal, har ni vårt nya nummer? Ring gärna ikväll igen, jag ska hålla mig hemma idag :o) Vore spännande att få prata med dig, det har ju hänt så mycket sen sist! Har inte velat ringa och störa er heller, kan tänka mig att ni har haft en hel del att stå i. Robin är ju ett jättefint namn, fint namn på fin pojk. Många kramar tillbaka till dig vännen!

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna