lördag, mars 29

För bövelen

Noa Noa klänningen var inget vidare på och det var faktiskt inte min kropp det var fel på utan sättet den var sydd. Kragen liksom hängde ner på ett fult sätt över knapparna. Så nej det ville jag inte betala 699 riksdaler för. Men jag gjorde lite andra fynd, mer om det senare :o)

Nu ska jag berätta en jobbig grej...jag och strumpbyxor går verkligen inte ihop och det är jobbigt eftersom jag nästan alltid har kjol eller klänning. Det är tjockare strumpbyxor som är det största problemet, jag har storlek M vanligtvis på strumpbyxor MEN då räcker de inte upp hela vägen i grenen och det är ju fruktansvärt obehagligt så ibland har jag köpt L men då hänger de i midjan. Idag hade jag storlek L strumpbyxor på mig. På hemvägen gick jag i riktigt snabb takt, då känner jag hur de hasar ner, mer och mer för varje steg jag tar. Rätt vad det är så är de nedanför själva stussen (även kallad rumpa eller r*ven om man är på det humöret). Det som är tur i denna lilla historia är att jag då var i princip i porten in till lägenheten. Jag vill inte ens tänka på hur det hade gått om jag varit på en mer oläglig plats. Gissa om de åkte i soptunnan illa kvickt! Varför finns det inte strumpbyxor för människor med långa ben??? Nu kör jag på de tunnare varianterna och hoppas på varma temperaturer istället...

Nu: dax att vila middag (man gör så när man nått den gedigna åldern på 26-vårar....).

2 kommentarer:

 1. Mitt tips (eller min systers egentligen - hon har oxå låånga ben!) är att köpa lite exklusivare strumpbyxor som t ex Wolford. De kostar några hundra men är kanon i flera års tid om man håller tånaglarna fina och tvättar för hand! Jag är så kort så jag har inte samma problem men håller med om att det är svårt att hitta riktigt bra tjockare!

  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Skoj att du har så roligt på nya jobbet, det är så det ska vara ju.
  Hälsa M. /Alma

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset, får bli ett köp till hösten. Nu håller jag tummarna för att våren kommer tillbaka så slipper jag de där marodörerna till strumpbyxor.

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna