söndag, augusti 5

Vacker sjal i AKRYL

Idag fick jag mig en tankeställare när jag läste Annas inlägg om hur man prioriterar vad man lägger sina pengar på, materialhets osv. Jag har kikat på den här sjalen från ellos som jag tycker ser helt fantastisk ut. När jag såg den tänkte jag "såhär vill jag se ut i höst!". Priset var precis lagom, den fanns i svart men sen såg jag materialet, 100 % akryl och dömde ut den. Sedan insåg jag hur även jag svepts med i kashmirsnacket. Jag har inte ägt så många tröjor i akryl men det jag upplevt är att de blir lite varmare än tröjor i annat material och det kan ju faktiskt vara perfekt om jag vill ha en värmande sjal nu till hösten. Jag ska banne mig beställa den! Tack Anna för att du delar med dig av dina åsikter!

3 kommentarer:

 1. Jag hatar alla mina tröjor jag har i akryl för att de kommer sprakande ut tvättmaskinen. Blir så elektriska! Men en skarf i akryl borde funka. Har hur som helst massor av skarfar i polyester som är toppen. :)

  SvaraRadera
 2. Jag är så glad att jag skrev det för det verkar vara många som tänker i de banorna men ingen skriver om det, istället blir vi matade med hur bra alla svindyra material är.
  kram

  SvaraRadera
 3. stina: Just det, de blir elektriska och håret reser sig upp. Det problemet hade jag glömt bort :o)

  anna: ja man får ju inte glömma bort att det lligger andra krafter bakom vår konsumtion som gärna vill få oss att lägga mer pengar på våra kläder. kram!

  SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna