onsdag, maj 30

Vackrast?

Jag älskar verkligen skönhetstävlingar. Det får man inte säga men det gör jag ändå. Tycker att det är synd att Sveriges uttagning har gjorts om och i princip inte får någon uppmärksamhet alls. Saknar det som var förr, när det visades på bästa sändningstid i klassiskt format. Men det får man inte heller säga... Jag bandade allt på VHS, köpte specialtidningar, satt uppe på natten och följde Miss Universum och Miss World... Nu vet jag inte ens vilken kanal Miss Universum sändes på, om det sändes överhuvudtaget. För är det så farligt att de visar upp sig i baddräkt? Att de tävlar i skönhet? I en tid där klimatet är så rått så känns en kvinna i en baddräkt ganska ofarligt... Man får tycka vad man vill såklart, nu vet ni vad jag tycker iallafall.


Japanska Riyo Mori 20 år, vackrast i universum 2007 enligt juryn.
För de som vill gotta sig i mer Miss Universum besök den officiella hemsidan.

3 kommentarer:

 1. Jag saknar också både Fröken sverige och Miss Universum:(

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig. Jag gillar också hur det var "förr i tiden" när det gäller Fröken Sverige etc.. Löjligt är det mest nu :-/
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det tråkigt att det inte är som det var förr. Det var ju en kul underhållning. Hoppas att det vänder och blir bättre. Kram!

  SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna