torsdag, maj 24

Min humor (tyvärr?)

Jag gillar verkligen Alex Schulman, men jag förstår att många har svårt för honom. Han är ganska lik min M till humorn, det kanske är därför. Har ni läst det här inlägget när han skriver till virtuella informatören på IKEA? Ganska grym men jag skrattar, så barnsligt så dumt och jag skrattar ändå... Vi har en liknande informatör på Jönköpings kommuns hemsida som jag brukar skrivit rätt dumma saker till ibland hahaha, men hur kan man motstå? Ibland undrar jag om jag verkligen är 25 år...

3 kommentarer:

 1. Skriv inte tyvärr? Alex Schulman är så himla rolig...nån gång varje dag har han skrivit något klockrent som jag bara måste asgarva åt. Det med IKEA var riktigt kul. Man måste ju ha lite distans till allt jobbigt...:) Din humor är härlig!!

  SvaraRadera
 2. haha alex är klockren! Micke kommer alltid hem varje fredag och berättar om Ales inne- och utelista som är i tidningen och han prickar alltid rätt!

  SvaraRadera
 3. cecilia: Tack :o) Jag gillar min humor och att jag har så lätt till skratt. Men jag har märkt att en hel del blir lite provocerade när man säger att man gillar herr Schulman (vilket igentligen gör det ännu roligare hahaha)

  anna: Om jag är på dåligt humör kan jag alltid surfa in på hans blogg och så börjar jag skratta ;o) Kul att han finns.

  SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna