torsdag, mars 29

Kärlekens ringar

Snart har vi varit förlovade i ett år jag och M, den 10:e april förra året förlovade vi oss (eller förlorade vi oss i varandra som jag så romantiskt brukar kalla det) på en strand i Thailand. Det var underbart. Några månader tidigare började vi planera vad vi skulle ha för ringar. Ingen av oss ville ha någon traditionell variant så efter mycket letande föll vi båda pladask för denna variant:


Det rådde delade meningar bland våra bekanta, de flesta ansåg att det är bättre med en slät ring i guld. Men eftersom det var/är vårt bevis på vår kärlek och därmed vi som skulle leva med dehär ringarna så spelade deras åsikt mindre roll. Det kanske inte är världens mest vågade ringar men ändå lite speciella och slitstarka (som vår kärlek ungefär, ursäkta nu börjar jag falla in i den rosa dimman här känner jag...). Jag känner fortfarande att det är rätt ring, skulle inte kunna tänka mig något annat.
Till nyförlovade (nyförlorade ;-) Anna: Jag tycker ditt val av ring är helt underbart, den kommer bli så fin på din hand det är jag säker på.

2 kommentarer:

  1. Den ringen var jättefin och känns väldigt speciell trots att den är enkel:). Det är kul att läsa att du inte ångrar dig även om du inte tog den klassiska :)
    kram!

    SvaraRadera
  2. Tack gumman! Hoppas du får en bra dag. Kram!

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna