Nu ska vi äta den här fetaost/körsbärstomat/spenatpajen:

Hoppas att ni också har en härlig lördag!
Uppdatering:
Receptet:
- vanlig pajdeg (vetemjölk, smör, vatten för 4 personer)
- ca 10 st körsbärstomater (man tar såklart så många man vill ;o)
- ca 3 dl hackad spenat
- ett paket fetaost
- äggstanning (1 ägg + ca 3 dl mjölk + salt och peppar)
- oregano
Förgrädda pajskalet i 10 minuter i 225 graders värme. Sedan lägger man i det goda och häller över äggstanningen, avsluta med att pudra över lite oregano. In i ugnen i ca 15 minuter.
Ps. Detta är en "man tager vad man haver" paj, så jag hade i det jag hade hemma som var gott. Den hade mått bra av lite rödlök för att få lite mer sting, så det kommer jag lägga i nästa gång.
Åh, ser gott ut :) Kan du inte lägga ut receptet?
SvaraRaderaNu har jag uppdaterat med ett recept :o) Men ta gärna i rödlök som sagt, då blir den ännu godare tror jag.
SvaraRaderaTack Johanna! :)
SvaraRadera