lördag, oktober 27

Titta hon cyklar!

Förra lördagen så upptäckte Noelle det roliga med att ha en trehjuling. Det som visade sig vara mest underhållande var att gå runt med cykeln, sedan förklarade vi att hon kan sätta fötterna på pedalerna. Hon tog några tramptag men återgick efter en stund till att gå runt istället. Tiden går så snabbt nu och hon lär sig så mycket nytt. Spännande och skrämmande :) Denna lördagen har än så länge varit ganska lik den förra, med lite ärenden avbockade. Har bland annat besökt torget och inhandlat krabba (mitt nya favoritskaldjur, så gott!) till ikväll. Just nu ligger mina två älsklingar och sover, själv bloggar jag och shoppar lite, precis min typ av avkoppling ;) 
Tadaa! (med en hönsmamma bakom...)

"Kånken", helghandling och jag. Älskar min nya jacka från Jofama, varm och gó


söndag, oktober 14

En ballonglampa

Jag kärade ner mig helt och hållet när jag såg några bilder på en vietnamesisk sidenlampa i ballongform på en blogg och visste precis var den skulle hänga. Så i hörnet ovanför soffan hänger numera denna svarta ballong, vi tänder den så fort vi kommer hem. Ger myskänsla på ett kick!




En kalasmamma

Jag hann i allt iordningsställande inför kalaset knäppa några bilder på mig själv, inte dåligt! Är så glad att jag valde att färga håret mörkare, var i stort behov av en förändring. Kanske inte så konstigt när man möter samma person i spegeln dag ut och dag in... ;) 

Blus från Saint Tropez och kjol från H&M, armband Good Habit.
Hår made by Klippoteket ;) 


En kalaslördag

Igår hade vi kalas för Noelle så delar av fredagen och hela lördagsförmiddagen gick åt till att förbereda. Det hade varit bra smidigt om man körde på lite smuts i hörnen och köpfika känner jag nu i efterhand ;) Men det är som alltid svårt att hålla sig från att gå "All In"... Det blev iallafall jättelyckat och vår skatt blev så glad för allt besök och sina presenter. Hon fick bland annat ett eget bord och stolar, pussel, en lila ukulele, gosedjur, lera, kläder... 

Kalasfin i outfit från POMPdeLUX (som för övrigt gör helt galet fina barnkläder, glad att jag hittat dom!) . Och så alla dessa nappar...gissar att hon är "nappfri" om ca 20 år.. ;) 

Väldigt busig innan gästerna kom...

Delar av fikat, snickerskakor och äppelmuffins

Betar av pakethögen :) 

torsdag, oktober 11

Weekend i Göteborg

Förra helgen så hade vi barnvakt och åkte för att ha en mysig weekend i Göteborg. Och om den blev mysig! Skönt att få komma bort lite bara vi två och bara tänka på oss själva en stund. Fredagskvällen bjöd på barhäng och på lördagen strosade vi runt i butiker. På kvällen åt vi dom godaste krabborna vi någonsin smakat på restaurang Räkan. Den rekommenderas! Söndagen ägnade vi åt att gå fram och tillbaka till Naturhistoriska museet (det tog lite längre tid än vi trodde...) och självklart besökte vi museet också ;) 

Mange kliade aporna på ryggen...

Uppstoppad Bozzan, eh katt menar jag ;) 

Jag och en zebra (pst, jag har blivit brunett, känns toppen om någon undrar ;))

En 2-åring

Nu har vi en söt liten 2-åring här hemma, idag fyller nämligen Noelle år. En bestämd, envis, charmig, smart tjej visade hon sig vara, det där lilla knytet som kom till oss för för två år sedan. Älskar att se hur hennes personlighet växer fram, en sådan blandning av oss båda och så unik. Grattis älskade du på din dag!



måndag, oktober 1

Monday, mayday

Hej måndag! Från en lugn dag på jobbet till en eftermiddag/kväll i högt tempo. Pajbak (med filodeg, verkar bli mumsigt värre), bus med lillbus, träning och nu kollaps framför Project Runway och nagelfix är det tänkt. Imorgon ska jag till min fantastiska frisör och fixa till en ny höstlook, spännande! Tror det får bli mörklila naglar för att fullända stilen ;)