lördag, september 22

Watford har landat

Vi fick ju äntligen vår älskade soffa hemlevererad förra veckan. Och ja vi är nöjda, den är skön och verkar tålig. Jag tycker det är en rymlig soffa utan att den tar för mycket plats. Har funderat på om man ska köpa till en fotpall också, men än så länge saknar vi det inte så det får bli ett ev. senare inköp.   



Syns det att jag blivit tokig i blått...?


Varning för ordvits

Jag köpte vingar för pengarna. Mmm man kan faktiskt säga så även om det är en ganska dålig ordvits ;) Jag älskar ju Hunky Dory, är svag för änglar och faller lätt för mjuka tröjor. Inte konstigt att jag investerade i den här tröjan då, eller hur? Grymt fin och grymt skön, om man ska köpa en varm tröja i vinter så är denna inget dumt val, det kan jag garantera (och så får man ju vingarna på köpet...). 


Beställde min tröja från bästa Factory Malmö och den finns i flera fina färger. 

Lördagsrapport i halvtid

Vad skönt att det äntligen är helg igen. Vi inledde dagen med en tur till Erikshjälpen, hade förhoppningar om att hitta stora glasflaskor där men gick tyvärr lottlös därifrån. Däremot har vi kunnat bocka av vinterns viktigaste inköp idag, nämligen en overall och vinterkängor till Noelle. Team Sportia har en riktigt bra kampanj nu där man får vinterkängorna (från Viking) på köpet när man köper en overall från Didriksons (fanns andra märken också). Känns så skönt att ha fixat det. Nu vilar vi en stund medan focacciadegen står på jäsning inför lördagsmiddagen, vi ska testa det här receptet som var en av måltiderna i veckans halv åtta hos mig. Det verkar gott :) 

En dagens, det var länge sen sist. Knuten skjorta från Åhlens och jeans från H&M (dom gör riktigt bra jeans nuförtiden, bästa budgettipset!), klocka från Triwa. Och ja, jag tröttnade på mittbenan... ;)

söndag, september 16

Sovrumsbananza!

Jag sover som en prinsessa i vårt "nya" sovrum (och hade kunnat sova längre än till 06.30 idag men det tyckte visst inte någon annan...) :). Undra om det är madrassen som gör det eller min totala feng shui frossa eller en kombination av de båda ;). Jag kan fortfarande inte släppa idén om en zebramatta här inne men man kanske tröttnar på en sådan...hm. Har iallafall ägnat min söndagsförmiddag åt att krypa runt och försöka få till snygga bilder ur alla möjliga vinklar av sovrummet. Så här kommer ett gäng:












måndag, september 10

Instagram

En liten sneakpeak från mitt Instagram:





En hög med böcker

Det som är extra bra med att ha en ny säng är att jag har en hel hög med nya pocketböcker att plöja igenom. Troligtvis liggande i den sköna sängen, om nu inte soffan slår den i komfortkampen. Det får vi se på onsdag för då är det äntligen leverans av skönheten :)



Om bajsångest och allt det där andra

Sitter hemma med tända ljus och bara myser, älskar vårt hemma och att vara hemma. I lördags köpte vi en ny säng med en helt underbar madrass, ser fram emot att gå och lägga mig. Hahahaha visst låter jag som världens mest spännande person ;) Noelle kämpar på med sin "bajsångest". Det är så vi kallar hennes åkomma numera eftersom det sitter i huvudet på henne och inte i kroppen. Jag önskar att jag slapp säga bajs mer någonsin, tror att när den här "fasen" är över så stryker jag det ordet ur min ordbank. Det begränsar oss ganska mycket så man kan väl säga att det är tur att vi trivs hemma... Saker man gör när man varit hemma lite för länge är att sortera böckerna i bokhyllan i färgordning, men visst blev det fint?