söndag, juli 31

#27 & #28 Ute på vift och Uteblivna kantareller

I lördags kväll var jag ute på vift utan Maken och frossade ordentligt i både god mat, gott vin och goda skratt i sällskap med fina vänner. Maken tog med lillan på fisketur, lite fiskat blev det iallafall innan de styrde hemåt igen.

Fotograferade fötterna i väntan på bussen...det hör verkligen inte till vanligheterna att jag åker buss men är man ute på vift så är man ;)

Idag gav vi oss ut i skogen för att hitta kantareller, tänkte att vi skulle upptäcka några nya riktigt bra svampställen men det gick tyvärr inget vidare, fick se oss besegrade och köpte faktiskt några kantareller för att dryga ut vår blygsamma samling och göra en paj till middag.

Rensning pågår av både egenplockat och "köpekantareller"

Så var "semestern" slut för denna gången, lite ovanlig har den varit med tanke på att vår lilla stjärna numera finns hos oss. Man får verkligen tänka till innan man ger sig iväg på olika utflykter och det tar alltid längre tid än man tror att göra sig redo för avfärd... Men allt går även om en stor dos tålamod aldrig är en dålig egenskap att besitta ;)

Man smälter ganska snabbt för den här rödvita sötnosen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna