fredag, maj 23

Du är en nörd...

...i utsvängda jeans.
Fast det är faktiskt Manges från början ;o)

Nu ska jag åka och helghandla, vårt kylskåp ekar farligt tomt.

torsdag, maj 22

Shoppa i Göteborg?

På lördag ska jag åka till Göteborg och shoppa med ett gäng tjejer. Jag är inte mycket för att åka iväg och shoppa, jag blir låst på något sätt. Trivs bra i min lagom stora stad när man kan gå igenom hela utbudet en gång för att senare gå igenom alla affärer igen och shoppa det man beslutat sig för. Sånt hinner man ju inte med i en större stad. Ska jag vara riktigt ärlig så har jag aldrig shoppat i Götet, trots att jag var tillsammans med en kille därifrån under en period. Knasigt. Ja jag får väl se hur bra det går, man ska ju aldrig säga aldrig. Monki finns väl där har jag för mig...den butiken är jag riktigt sugen på :o)

Värsta nya frissan...

...eller rättare sagt den gamla vanliga men 100 gånger fräschare.
Att lite slingor kan göra så mycket (+ 1 cm på topparna = viktig detalj det där).
Nu är jag redo att möta sommaren :o)

tisdag, maj 20

Vad hände?

Vad hände med Maj?
Månaden alltså...
Den bara försvann, inte helt slut än men snart så.
Jobbet slukar verkligen tiden, det är mest kul men lite jobbigt att den försvinner så snabbt. Vissa dagar så glömmer jag helt bort tiden så på torsdag tar jag ut en hel del flextid jag samlat på mig och slutar tidigare. Jag ska till frisören och göra mig fin. Det behövs kan jag lova, senast jag gjorde slingor var i feburai, en halv evighet sen.

lördag, maj 10

Parkhäng

Igår hade jag en svettig dag på jobbet, fick nämligen ta över min kollegas kontor nu när hon gick i pension. Så det var dessutom en lite sorglig dag. Men tillslut var alla mina saker på plats och jag tror definitivt att jag kommer att trivas, så härlig känsla att äntligen ha sitt egna kontor.
Så fort jag kom hem gjorde jag iordning en picknick med pastasallad och annat smågott, sen drog vi till en närliggande park. Mysigt värre var det.


tisdag, maj 6

Att vara ledig är skönt

Har haft en skön ledighet och bland annat firat min bror när han fylde år. Just den dagen lyste solen med sin frånvaro, men det var trevligt ändå :o)

Tack för "efterjobbetråden", jag har tagit mig till dom. Just idag har jag lyssnat på en ljudbok, det funkade riktigt bra för att komma ner i varv.