fredag, mars 14

Stor skjorta blev lagom klänning

Det är finurligt med kläder, att en sak kan bli en annan. Jag fick en ny klänning när jag satte ett bälte i midjan på den här skjortan jag fyndade häromdagen. Lagom avslappnat till ikväll då vi ska ha spel/fim/myskväll med Manges föräldrar och hans bror + tjej. Det blir trevligt, men jag har hört ett rykte om att vi kanske ska se senaste Rambofilmen...det gör mig orolig ;o)

2 kommentarer:

  1. Jag läste ditt inlägg från 10 mars, om att sakna en vän man har riktigt kul tillsammans med.. jag känner precis sådär. Finns många trevliga tjejer i mitt umgänge, men ingen som jag känner att jag klickar med, ingen jag känner samförstånd med och som gör mig bekväm samt avslappnad. det är fruktansvärt tråkigt... ibland sitter jag omringad av andra tjejer men känner mig ändå så fruktansvärt ensam. Ville bara säga att jag känner igen känslan.

    SvaraRadera
  2. Det är synd att det är så, det verkar som att många känner igen sig. Man kan ju undra om det är fler som känner på samma sätt när man sitter där och känner sig ensam. Funderar på att nämna det någon gång för att se hur alla reagerar. Kanske är man inte så ensam som man tror?

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna