söndag, mars 2

Helgen, ett tu tre

Bozzan har självklart varit prioritet nummer 1 de senaste dagarna. Efter torsdagens energiryck har hon vilat konstant och hon vill vara nära oss hela tiden. Men lite annat än att vara en god matte har jag hunnit med i helgen. I fredags hade vi Oscarstema och såg både Juno och No country for old men. Juno är den bästa filmen jag har sett på väldigt, väldigt länge. Se den! :o)

Lördagen började lugnt och skönt på ett fik där vi åt frukostbuffé. Sedan åkte vi på seconhandturne, vi hann besöka 4 st secondhandbutiker i stan. Blev det några fynd då? Ja en liten vit träsoffa som jag ska ha i sovrummet (har inte fått hem den ännu eftersom vi ska få den hemkörd, ibland suger det att ha liten bil ;o), och ett par pumps tillverkade i Italien, mjuka och sköna som få. Bild kommer imorgon när jag kan använda det fina dagsljuset :o) På kvällen var det fest för pappsen, jag hade Dagmarklänningen och fick en massa fina komplimanger, det värmde.

Idag har jag pysslat här hemma, med gardiner, växter och allt möjligt. Tycker ju som sagt om att viga mina söndagar åt just sådant. Summan av kardemumman är att helgen varit toktrevlig men jag längtar verkligen efter att Bozzan ska läka snabbt så hon slipper dras med den där dumma tratten.

2 kommentarer:

  1. Juno var verkligen helt fantastisk. Som jag grinade.

    SvaraRadera
  2. Åh jag med, det fanns inget stop på det. Härligt med sådana filmer.

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna