söndag, februari 3

Trevligt värre

Helgen har verkligen varit dunderkul. Igår var jag och en kompis så morgonpigga att vi gick till torget, hittade lite smått och gott. Bland annat hade de ett stånd med bara sytillbehör där jag köpte en del till lite kommande projekt. Nu ska jag bara hitta lite fint tyg och sluta fred med symaskinen. Framåt eftermiddagen promenerade vi bort till den lokala puben och kollade in när HV 71 spöade Modo ;o) Efter det blev det spelkväll som pågick framåt småtimmarna. Vid tretiden kändes sängen alltför lockande så där såg kvällen sitt slut.
Måste erkänna att jag är ganska seg idag så jag har inte tagit mig för alltför mycket. Om man inte räknar med frukostbuffén som jag dukade fram i morse till våra övernattningsgäster :o) Utöver det har jag tagit mig igenom mängder av vimmelbilder från ELLE-galan, tjusigt folk har aldrig skadat.

2 kommentarer:

  1. Här hemma var det stor besvikelse över Modos förlust. Dock är jag nörjd då jag är en Timrå fan :) ( Timråiter och Modoiter är inte så värst förtjusta i varandra) Läste din blogg förr, men så försvann du. Klickade in på din nya blogg och blev väldigt glad när jag insåg att du har börjat blogga igen :)

    SvaraRadera
  2. Åh vad kul att du hittat hit! Det är väl sant som de säger...en gång bloggare alltid bloggare :o)

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna