tisdag, januari 22

Men vad jag är pinsam

Usch jag har suttit och gjort något riktigt läbbigt den senaste timmen (ja nästan 1 ½ halv...). Det är pinsamt att erkänna men jag är ju inte den som är den.

Jag har snokat runt på Facebooken!

Antar att det är så många gör. Har inte riktigt förstått grejen med det hela så jag tänkte lägga ner mitt konto, men sen tänkte jag att man kan ju gå med i något nätverk och se vad som händer då. Så jag valde Sweden (inte så konstigt kanske...). Sedan insåg jag att jag i princip fick full tillgång till en mängd människor sidor och då började det... Jag spanade in de där gamla klasskamraterna som man knappt lärde känna och de där som man inte hälsar på längre....

....sedan hade det gått 1 (½) timme... Jisses!

Efter min framfart, ivrigt klickandes på profil till profil hade jag uppfyllt min nyfikenhet och jag blev helt snurrig av alla festkort och bebisbilder. Sedan blev jag lite rädd. "Kan jag kolla deras sidor kan de kolla in min!". Jag maxade mina säkerhetsinställningar på mitt egna konto och pustade ut. Nu ska jag hålla mig bort från det där ett bra tag.

2 kommentarer:

  1. Oh, nu har du lett i min i dessa snokigheter också, visste inte att man kunde gå med i nätverk och där igenom se mångas profiler... spännande :)

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det farligt kul, lite förbjudet sådär ;o) Surfa lugnt! :o)

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna