söndag, september 30

Working weekend

Om någon skulle undra var jag håller hus så är jag fastklistrad framför datorn. Det är jobbsökning som gäller, så fingrarna glöder. Håll tummarna för mig ;o)

lördag, september 29

Superhjälte

Idag känner jag mig som någon slags superhjälte i de här tightsen:


Man får passa på att klä sig lite galet när man är ensam hemma ;o) Igår var det en fullspäckad dag med mycket jobb, afterwork och vindrickande. Idag tar jag det betydligt lugnare, hade tänkt sätta igång med stickningen och besöka mina föräldrar. Kanske blir det en tur till secondhandbutiken också.

torsdag, september 27

Äntligen!

min efterlängtade påse (ja mest innehållet då..)

Tavla med stort T ;o)

Jag har en tavla på G. Eller jag har den redan kan man säga. På lunchen köpte jag en gammaldags bild över Jönköping, en kartbild kan man säga. Riktigt kul att ha på väggen när man bor i ett av områdena som är med. Nu ska det bara fixas en stor ram, sen ska den upp på väggen och jag hoppas att jag hinner med allt ikväll. Imorgon får jag lite dambesök (nu lät jag som en snuskgubbe..) och då ska det vara extra fredagsfint ;o)



Som en sånhär fast 1 000 000 gånger finare

En ny dag...

...och jag är trött. Stod och handtvättade allt från koftor till plädar igår och kom i säng alldeles för sent. Men vi fick en lång kväll tillsammans iallafall jag och min M så det var det värt. Han åker till Nice i helgen med sitt jobb och jag (vi) är så mesiga när det gäller att vara borta från varandra. Kommer sakna honom så mycket även om det bara rör sig om några dagar.

onsdag, september 26

En eftermiddag i köket

Fotade lite medan jag stekte köttbullar i köket (ja jag är ett fan av passiv matlagning...). Och nej klockan var inte 11.16. Den har stannat...vilket påminner mig om att jag borde köpa batterier. Limen ska strax möta sitt öde och tryckas ner i en kall Corona.


Jag är ganska ensam här på mitt jobb, driver projektet på egen hand. Trivs ganska bra med det, har blivit dålig på att ta instruktioner från andra. Men fikastunderna blir desto viktigare för mig (vissa dagar). Det är ju trots allt ganska viktigt att träffa andra människor och få prata av sig lite. Jag har en favorit här och idag fick jag reda på att han fått gå hem igår. Han är manodepressiv. Blev så ledsen när jag hörde det, att man verkligen inte kan ana något sådant på en annan människa. Så jag känner mig lite nere, tar åt mig så lätt av att andra mår dåligt. Till och med människor som jag knappt känner.

tisdag, september 25

Jag idag

En stor bild bjuder jag på idag, varsågod!

På mig: Tröja från H&M (shoppingfynd från i lördags), jeans även dom från H&M, svarta pumps och knut. Enkelt och skönt, precis vad en tisdag som denna kräver.

Nya Indiska

Idag besökte jag "nya" Indiska, men jag blev allt lite besviken. Koftorna var i "sladdrigt" material och väldigt stora i storlekarna tycker jag. Tråkigt eftersom Indiska brukar vara en av mina favoriter. Det var min korta men koncisa rapport, over and out.

Rubrik, kubik, publik, musik, rustik

Tänkte ta en bild på vad jag hade på mig igår men sen kände jag att bloggen kanske behöver en paus ifrån bilder på min nuna. Det har varit mycket av den varan på sistone ;o) Igår var det elitseriepremiär, jag satt i soffan som stöd vid min M som till skillnad från mig varit nervös hela dagen inför premiären. Jag tittade koncentrerat de första minuterna tills jag tröttnade. Under hockeymatchen gjorde jag istället följande antisportaktiviteter:

- Sydde fast lösa knappar
- Noppade av en jacka
- Loggade in på Facebook några gånger (mot min vilja såklart)
- Målade naglarna
- Handtvättade en kofta
- Städade i köket

Sen var hockeymatchen över, HV 71 hade vunnit. M var glad och jag var nöjd efter att ha bockat av några saker på "att göra listan".

måndag, september 24

Saker jag irriterar mig på del 1

Ni som har Facebook känner förmodligen till applikationerna som folk man känner skickar till en hela tiden. Till en början tyckte jag det var ganska kul men när jag insåg att det finns miljontals av dom och att sidorna tillslut blev oläsbara tröttnade jag. Skrev följande ironiska meddelande för att hinta att jag inte är så förtjust i fenomenet applikationer:

Johanna (no network) wroteat 2:30pm

Hade tänkt skicka en gitarrspelande fisk, en dansande blåval, en rosa glitterpenna, en köttätande morot, en halt ballerina samt en applikation som gör hela sidan självlysande till dig men konstigt nog kunde jag inte hitta det, fattar inte varför det ska finnas så få tillbehör i Facebook ;o)


Tror ni att budskapet gick fram?

söndag, september 23

Trötter

Kräftskivan var riktigt lyckad igår, goda kräftor och kul sällskap. Då kan man väl knappast misslyckas? Charadlekar varvades med djupa diskussioner, precis en sådan blandning jag gillar :o). Vi glömde bort tiden helt och hållet, så jag och M kom inte i säng förens efter tre. Idag är jag trött med andra ord. Gick en runda runt sjön innan, blundade pga av solen och kände nästan att jag skulle kunna somna till gående, då är man sovsugen...

lördag, september 22

Äntligen kräftis!

Varje år längar jag efter att bli bjuden på en riktig kräftskiva och tillslut brukar det bli av. Borde kanske ta saken i egna händer nästa år :o) Ikväll bär det iallafall av, om ca en timme ska vi vara på festen. Ska bli gott och kul!



Idag har jag varit flitig. Shoppingrunda på förmiddagen och fönsterputsning på eftermiddagen + att jag äntligen testat den där Libanesiska restaurangen jag varit så sugen på att testa. Hittade blusen/tunikan jag har på mig på Åhlens. Förälskade mig i mönstret direkt! För övrigt har jag den välanvända kjolen från H&M och armband från MadeByMe samt det hemmasnickrade "one of a kind" fejk armbandet.

Tog en liten sminkbild också, svårt att fånga men jag försökte. Kör oftast bara med mascara men ikväll blev det både brun ögonskugga och eyeliner. Vågat eller hur ;o)

fredag, september 21

Det blir bättre

Bloggar kan påverka mig till att köpa saker, det kan jag vara kvinna nog att erkänna. Men jag börjar se lite mer klarsynt på sådant jag väljer att köpa hem. Precis som jag nämnde förra fredagen, man måste tygla sig lite. För några månader sedan hade jag med all säkerhet beställt hem den där sidenkjolen många bloggare skriver om. Ett "one time offer", en sidenkjol till en mycket billig penning. Jag vill ha den, jag måste ha den, det är ett fynd hade jag tänkt. Men nu tänkte jag efter några gånger extra och kom fram till att visst är den fin och billig för att vara i det materialet. Men skulle jag få användning för den? Nej, inte min stil alls igentligen och då spelar det ingen roll att den är billig. Långt inlägg om en kjol, men jag tycker det var ett bra exempel.

Ett kap? Kanske, kanske inte?

Festligheter (men inte för min del)

Idag är det jubileum på Högskolan där jag jobbar. De ska stänga av hela området så vi som jobbar här blir "utkörda" i eftermiddag. Det klagar man inte på ;o) Ångrar lite att jag inte fixade en biljett, hallå Markoolio kommer ju till och med! Men jag behöver vila och mys med min honey känner jag. Imorgon är det kräftskiva så jag måste vara fit for fight för den. Tänkte hyra The number 23 ikväll. Någon som sett den? Är den bra?

torsdag, september 20

Snark

Oj vaknade precis efter en liten eftermiddagsvila. Fy vad läskigt det är när man vaknar och tror att man har missat att gå till jobbet och hela fadderullan. Nu är jag iallafall utvilad och redo för storstädning!

På mig: jeans från Acne, linne från Gina Tricot, tröja från La Redoute och svarta ballerinor från H&M + boken jag fick på posten idag. Sticka heter den, så nu ska jag minsann lära mig ordentligt.

Ser lite dryg ut men det är jag inte, jag lovar :o)

Hösten

Jag är till 100 % en höstmänniska. Älskar luften och den där lite lagom kylan som biter en i kinderna. Färgerna, dofterna, tända ljus och alla tjocka halsdukar. I helgen måste jag ge mig ut och plocka svamp. Förstår inte varför det aldrig blir av, kanske beror det på att jag inte äger några gummistövlar, hm....

onsdag, september 19

Läget

Okej, min sambo är och rasslar med något (vad det är vet jag ej?) i köket, jag gör mig ovän med folk i Facebook och missar Top Model just nu + att jag har druckit ett glas för mycket vin för att vara onsdag. Is my life falling apart?

Uppdatering: Har jag nämt att jag kan bli lite överdramatisk när jag druckit lite vin ;o) ? Sambons rasslande i köket var té och mackor som han gjorde till oss sedan satte vi oss och kollade på Top Model. På Facebook har jag inga ovänner (vad jag vet...) men jag irriterar mig på alla applikationer folk skickar till mig. Så livet är bra, väldigt bra :o)

Gó Dagens

Är en riktigt "slashas" idag i: topp från Lager 157, Acnejeans, skor från Converse och armband från H&M.

Ikväll ser jag fram emot avsnitt två av Top Modell Stockholm. Har ingen favorit än men det kommer det säkert bli bara man får se lite mer av dom. Jag är en sån Top Modell nörd...

Puh, jag ser klart igen

Saker och ting börjar klarna och det är onsdag vilket oftast brukar innebära god mat och dryck. Precis vad jag behöver. Lever i en anti GI värld just nu, vitt ris och grönsaker. Smidigt är det och oftast rätt gott. Fast just nu är jag sugen på något lite mer maffigt. Föresten det här var en nyhet för mig (scrolla en bit ner på sidan), coolt.

tisdag, september 18

Lite väl mycket

Det händer lite väl mycket på jobbet just nu, kämpar för att hinna med allt och alla men det ger väl sig snart.

Okej här är jag iallafall: jeans och topp från H&M, omgjord bolero från Gina Tricot, lång svart sjal från La Redoute och på fötterna stövlar från Soft Grey.

Nu ska jag försöka skaka av mig dagens irritationsmoment och bara varva ner.

måndag, september 17

Lite måndagskrasslig och sticksugen

Förstår inte varför jag alltid drabbas av olika "måndagskrämpor". Denna måndag har jag ont i ryggen, undra vad som drabbar mig nästa vecka? Till något helt annat, i helgen kom jag på att jag ska lära mig sticka. Så nu har jag beställt hem en bok från adlibris som lär ut grunderna. Har stickat lite innan, några gosedjur och lite Barbiekläder. Men inget till mig själv. Vad som är extra bra är att jag bor något stenkast från en garnbutik. Det måste vara ett tecken? Stickar ni?

söndag, september 16

Myshelg

Har en mysig helg och än är den inte över. Köpte hem nya blommor igår, pelargonerna är inne på sista versen så de har jag satt på övervintring nu. På kvällen var vi hemma hos mina föräldrar och åt god mat. Idag tvättar vi och myser. Ja ni hör ju, det är kanske inte världens mest spännande helg men det behöver de inte alltid vara tycker jag :o)


Jag och mina föräldrars hund (min också på ett sätt...). Världens goaste!

fredag, september 14

Min lunch och lite tankar kring konsumtion

Min lunch idag skulle ingen dietist hurra förr: Cola Zero och en banan stressbläddrande i nya Marie Claire. Min kassa lunch berodde på att jag stressade runt i en massa butiker och insåg att det inte fanns något jag ville köpa. Förstår inte, jag har fastnat i någon slags antishoppingfas. Men det är ju faktiskt bra. Beror nog mestadels på att jag börjat fundera på min och andras konsumtion. Handla, handla, handla och mer, mer, mer. Vad håller jag på med? Jag ska försöka dra ner och köpa få (kanske lite dyrare) plagg. Kläder som fungerar år efter år och som jag verkligen älskar. Sedan ska jag försöka dra ner på nätshoppingen, inget mer från t ex ASOS där varorna fraktas långt för att komma till mig. Visst låter det som en bra idé?

Stilig tös

I morse när jag promenderade till jobbet kom det en tjej och cyklade förbi som var så fin. I grå kofta, svart kort kjol och rostfärgade strumpbyxor susade hon förbi. Kul när man ser människor som inspirerar en och ger lite idéer. Tack för det tjejen!

torsdag, september 13

Seg tv

Är det bara jag som tycker att Idol känns rätt segt nuförtiden...? Man blir ju inte direkt chockad när någon kommer in och beter sig som en galning och de som sjunger fint vet man kommer bli stöpta i någon slags storbandsballadsform. Tråkigt.

Vrååål *headbangar*

Jag är verkligen ingen hårdrockstjej men sedan jag hörde Amaranth med Nightwish så har jag nynnat på den tyst för mig själv. Det är aldrig försent att lära gamla hundar sitta eller hur säger man... (och för sånadär insatta headbangers så räknas väl kanske inte denna låten men för mig gör den det) Fin video är det också.


Klädd för 1700-talet...

Idag har jag rusat runt lite överallt, hade en kofta innan men det blev för varmt. Är verkligen glad för att jag valde just det här en svettig dag som denna :o)

På mig: Topp/linne från Cubus (ny!), svarta jeans och ballerinaskor från H&M, armband från ja det är frågan...

onsdag, september 12

Mörk donna

Satt och kollade igenom lite gamla kort som jag kunde ladda upp på Facebooktjafset och då stötte jag på det här. Det kändes som en evighet sedan, närmare bestämt ungefär 2 ½ år. Mörkhårig med lugg. Det var fint, men jag trivs i mitt blonda. Annars får jag en ljus utväxt och det är inget kul. Roligt att ha det dokumenterat iallafall om man känner för en förändring.

Hepp! Här är jag och jag är ingen demon

Förstår inte vad det är med denna veckan, igår kändes det som fredag och idag känns det som måndag. Måste få ordning på veckodagarna nu.

På alla kort jag tar med självutlösare får jag illröda ögon, det fixar jag till på Picasa med då blir dom svarta istället. Så bli inte rädda, jag är ingen demon eller liknande...

På mig (ute edition ;o): Stor koftsak från Indiska, topp och jeans från H&M, sjal från Indiska, väska från Laura Clement, röda tunna armband från H&M och Converseskor.

Plötsligt händer det

Där satt jag framför datorn,
skrev in lite fakta om mig själv,
undrade vad som skulle hända härnäst?
Fattade ingenting,
hittade en vän,
hittade en till,
och där var ju han,
och hon,
nämen vad kul,
en till,
och ännu en,
några bilder kanske man skulle ladda upp,
göra något test,
skriva lite mer om sig själv,
lägga till några applikationer,
och plötsligt insåg jag att jag fastnat!!!
Facebook må du brinna i helvetet...

tisdag, september 11

Mössan som jag väntat på

Idag var jag och hämtade ut ett H&M paket innehållande bland annat denna mössan. Jag är så nöjd, den ska jag ha på mig hela hösten/vintern. Älskar slappa mössor, vore jag en mössa skulle jag se ut som denna. Ja ni förstår, jag gillar mössan (mycket...).

För 6 år sedan

Det har gått 6 år men jag kommer ihåg denna dagen som om det var igår. Pluggade tekniskt basår, var på väg hem efter sista föreläsningen. Satt på tåget helt ovetande. När jag kom hem stod min mamma i köket och hade på tv:n. Ett plan har flugit in i World Trade center sa hon. Jag hann bara säga, va!? Innan innan nästa plan kraschade in i byggnaden. Det kändes så overkligt. Min dåvarande kille kom hem till mig och vi satt framför tv:n hela kvällen och följde det som hänt, det var svårt att förstå. Fruktansvärt.

måndag, september 10

Måndagsgodis

Frukt är godis, frukt är godis, frukt är godis, äsch jag behöver inte intala mig själv längre. Frukt är verkligen hur gott som helst. För att inte tala om hur vackert det är. De förgyller verkligen min metallskål jag hittade för ett tag sedan på Röda Korset.

Minishopping

Ibland känner man för att bara strosa på stan och se om man stöter på något kul. Det gjorde jag idag. Hittade en topp på Cubus till ett ordentligt reapris. Kul eftersom jag alltid velat ha något liknande. Söta detaljer har den också:



Indiska hittade jag en del smått & gott. Grå vantar, de där tightsen jag var sugen på att prova (i lila) samt ett halsband. Kul liten minishopping helt enkelt :o)

Jönköping är dagens stad

Idag blev Jönköping dagens stad i p3 Christer. Vad kul! Jag kommer sitta klistad på mitt kontor och lyssna på vad som sägs.

Regnstänkt

Regnet öste ner nu när jag gick hem på lunchen, då var jag glad att jag tog mina stövlar från Soft Grey idag. Vattenpölarna kändes inte det minsta hotfulla :o)

För övrigt har jag på mig en kortärmad vit blus från H&M, tunika från Åhlens, grå strumpbyxor från Lindex, knästrumpor och armband från H&M.

Känner att jag behöver köpa de där färgade strumpbyxorna i perfekt nyans nu, frågan är var de finns?

Får man ta tillbaka ett tips?

För ett tag sedan tipsade jag om Sunsilks nya schampo som skulle göra att håret kändes nytvättat en längre tid. Jag har använt det hela sommaren tills i fredags. Min frisör sa nämligen att min hårbotten blivit torr och att jag borde byta schampo. Antagligen är det ganska starkt och uttorkande för hårbottnen. Så nu har jag bytt till ett annat schampo för känslig huvuden ;o)

söndag, september 9

Vacker höstdag

Kom hem från Växjö vid lunchtid och har bara slappat sen dess. Gick en promenad till parken och njöt av en underbar höstdag. Sådant är lyx för själen :o)


Rapport från bröllopet

Gårdagens bröllop var ett riktigt sagobröllop. Teleborgs slott var verkligen otroligt. Jag och M fick ett rum med en gigantisk balkong vilket var härligt. Där satt vi och tog oss varsitt glas vin innan den borgliga vigseln i parken. Senare drog det in ett riktigt oväder med åska. Vilken barndomsdröm att vara på ett riktigt slott i åskväder! En mycket lyckad dag (och natt...) med andra ord. Självklart var brudparet fantastiskt vackra :o)

Vår utsikt från balkongen, vi fick en skymt av brudparet innan vigseln.

Jag hade på mig min tunika/klänning från Mango, skärp från Gina Tricot och svarta pumps.


Slottet med en oroväckande himmel bakom...

lördag, september 8

Bröllop


Snart dax att sätta sig i bilen och åka ner till Växjö på bröllop. Tänkte åka extra tidigt så vi kan flanera lite på stan. Det ska bli härligt att komma bort lite även om det bara är för en natt. Ha en härlig dag alla!

fredag, september 7

Kör en dagens när jag ändå är på gång

Idag invigde jag min nya tröja från American Vintage och jag är helt förälskad. Jag skulle nog kunna leva i bara sådana tröjor :o) Jeansen är från H&M och på fötterna hade jag Converse.

pst, jag vet att min bh syns på bilden pga av blixten men det bjuder jag på ;o) För den som är nyfiken kan jag säga att även den kommer från H&M.

Kolla in min stora förändring!

Jag hoppas inte ni trodde det var en storartad förändring, visst hade det varit galet om jag rakat av allt fast så modig är jag inte :o) Nej det "galnaste" jag har gjort idag var att klippa min snedlugg rak, toppa håret och fylla i utväxten. Men jag är nöjd som sagt och trivs jättebra. Nu är jag redo för att gå på bröllop imorgon!



Rätt roligt att det krävs så lite när man har långt hår. Nu känns det som att jag har mer en frisyr än innan. Ska bli spännande att höra vad M tycker när han kommer hem.

Äckligt nöjd

Sitter och ler för mig själv. Får man vara såhär nöjd efter ett frisörbesök?

torsdag, september 6

11 timmar och 30 minuter kvar....

Imorgon ska jag till frisören och jag kan garantera att det är välbehövligt. Klippa topparna och slinga utväxten står på schemat. Sen ska min frisör få sätta saxen i min alldeles för långa lugg. Tänkte klippa hellugg, men den får inte bli för "tung". Jag vill se ut som Reese ungefär:

Sedan får vi se hur det blir, jag litar helt och hållet på min frisör :o)

Jag fortsätter jakten på bra outfitbilder...

Återvänder härmed till min rosa klädkammare efter att ha letat runt hela lägenheten efter bra fotoplatser. Här trivs jag allra bäst, bland kläder och skor :o)

På mig: Puderrosa topp från H&M, väst från Lindex, svarta jeans från H&M, armband från David & Goliath samt H&M, stövletter (=fotmördare) från Wedins.

Men vad är skillnaden då?

Någon mer än jag som undrat vad det är för skillnad på Coca-Cola Light och Coca-Cola Zero? Jag tycker Cola Zero smakar mycket bättre än Cola Light. Svaret finns att läsa på fulcola.se

Viktig information för en Coca-Cola beroende som jag själv....

Men!

Varför fungerar inte mitt msn idag, irriterande! Grrrrr. Jag kan inte jobba under dessa omständigheter ;o)

onsdag, september 5

Kvällens outfit

Ikväll har jag invigt min flytoverall. Visst är den läcker och so fashion!?
Just den här overallen har har synts på många internationella visningar och kommer bli ett riktigt "it" plagg i vinter. Så skriv upp den på era shoppinglistor ;o)

Fniss

Någon mer än jag som fnissade tyst för sig själv när ni såg den här bilden idag?

Tofu = Uscho

Nej jag rekommenderar verkligen inte tofu, det var inte gott. Tofu kan sammanfattas i två punkter:

1. smaklöst
(trots att det var marinerat i soja och vitlök + att jag stekte det med trattkantareller)
2. svampig konsistens och då menar jag verkligen svampig. Gummiaktigt och blött, ja ni hör ju hur äckligt det låter...

Gissa om jag ska laga tacos ikväll, det är en maträtt med "godhetsgaranti".

Jag är en H&M-tjej lalalalailalilalaa

Känner på mig att den här kjolen kommer bli en riktig favorit i höst :o)
Allt jag har på mig kommer från H&M förutom strumpbyxorna från Lindex och armband från Made By Me.

Den konstiga minen beror på hungern jag kände innan jag fått i mig min tofulunch, vilket är en historia som förtjänar ett eget inlägg ;o)

Har fortfarande inte kommit ur svackan

Ni vet den där svackan jag skrev om för några veckor sedan, klädsvackan. Den har fortfarande inte löst sig. Jag har kommit på att jag "behöver" följande (och det ganska snabbt...):

- en svart kjol med fickor
- några stickade koftor
- en tjock tröja
- stövletterna med rågummisula från Vagabond
- en stickad klänning
- några tjocka halsdukar
- en slapp mössa
- lila strumpbyxor
- ett stelt svart smalt armband

Det kan bli dyrt det här...

Larver i kylskåpet

Tidernas äckligaste rubrik? Men den är sann. I söndags när jag öppnade kylskåpet såg jag vita larver kräla runt i en burk. Jag SKREK! Min M (tillika fiskegalning), bara skakade på huvudet. Det var larver han köpt som han ska fiska med. Jag satte ner foten och begärde bortforsling av larverna från kylskåpet. Han vägrade, de (de vita äckliga larverna) behöver kyla. Då kom kompromissen, han fick lägga burken i en påse så att den inte syns. Men jag vägrar att sätta något som jag äter i närheten av den där äckliga burken. USCH!

tisdag, september 4

Chic i blåkläder

Jag har precis kommit tillbaka till kontoret efter att ha balanserat i högklackat och blå skyddsrock ibland en massa smörjfett, hydrauloljor och andra klabbiga saker. Mitt jobb är så glammigt ;o)

Omstart

Blev inte så mycket bloggat igår, ägnade hela eftermiddagen/kvällen åt att "ta hand" om mig själv. Långpromenad, varmt bad, massage och bara njöt helt enkelt. I morse fick jag en 100 gånger bättre start. Gick upp extra tidigt och tränade yoga i 20 minuter. Jisses jag blir nästan rädd för mig själv men hjälp vad bra jag mår i kroppen just nu.

måndag, september 3

Får det lov att vara lite tofu?

Igår köpte jag ett paket tofu och det känns mycket spännande eftersom jag aldrig ätit det.

Någon som testat?
Är det äckligt?
Är det gott?
Hur ska man tillaga det på bästa sätt?


Frågorna är många :o)

Inte många rätt men ganska många fel

Jag är i grund och botten en väldigt positiv människa men idag har allt gått emot mig och klockan är bara 8.09. Snuvig näsa, kasst hår, spricka i hälen som gör att jag knappt kan gå, trött, äcklig frukost (det var yoghurtens fel...) och jag kan fortsätta men det förstör mitt försök till positivt tänkande...

söndag, september 2

Igår var jag festklädd, idag är jag raka motsatsen :o)


Igår när jag gick på partaj såg jag ut såhär. Hade mitt nya linne som jag beställt från La Redoute, kjol från H&M och strumpbyxorna jag köpte på Lindex nu i veckan. Fick akutsy dom när jag fastnade med foten i en spik precis innan vi skulle gå (så typiskt mig...) och gjorde ett hål i strumpbyxorna under foten. Men efter en omgång med nål och tråd var det fixat.

Vilka ögon


Kollar på höjdhoppsfinalen och förundras över Blanca Vlasic ögon. De är ju inte av denna värld. Hon är väldigt vacker på något sätt. Ville bara konstatera det och avundas lite :o)

Fest på fest

Igår var det fest igen, det var riktigt trevligt. Känns som att det har varit mycket festligheter på sistone, men det är ju bara kul. Man får passa på för jag tycker att det brukar gå i vågor det där. Varannan vatten och man är pigg som en nötkärna "dagen efter", tackar gudarna för att jag har vett nog att följa den enkla regeln. jag avskyr att vara bakis :o/

lördag, september 1

Latisvarianten

Körde på spegelvarianten idag, den är smidig :o)

Har spenderat dagen på stan och fikat hemma hos mina föräldrar. Klarar inte många dagar utan "min" älskade Thilda. Köpte den nya mascaran från Lancôme - Virtuôse ska bli spännande och se hur den är. Är helt förälskad i deras Hypnose mascara men kunde inte hålla mig från att testa något nytt.
På mig denna soliga höstdag: svart polo och kjol (ny!) från H&M, strumpbyxor från Lindex, skor från Sko Punkten och armband från Indiska.