måndag, november 5

Vårt stora beslut

Andra är modiga och skaffar bebisar. Jag och M går också i bebistankar. Kattbebis :o) Det är ett stort och allvarligt steg. Mycket att tänka på och många förberedande moment. Tänkte börja med att köpa en kattbok ikväll. Jag har läst allt som finns att tillgå på internet så nu behöver jag en bok. Är ingen ovan kattägare, jag är trots allt uppvuxen med fyra bondkatter:

- Först var det vita Tusse (med några svarta fläckar). Då var jag bebis så jag har inte så starka minnen. Han blev sjuk och dog ganska ung.
- Sen kom kolsvarta Zazza. Vi levde ihop i 18 år. Det var fruktansvärt när hon dog av hög ålder. Vi hängde alltid med varandra och när jag började träffa killar så skulle hon alltid vakta mig och vägrade lämna mitt rum (hmpf…).
- Ludde var son till Zazza. Han var svart och vit (och en riktig tjockis). Han blev överkörd när han var 5 år har jag för mig. Så Zazza överlevde sin son.
- Sist ut var Zorro, även han son till Zazza. Svart såklart med en liten vit fläck under hakan. Han var en riktig fighter, ständigt haltandes och skadad på ett eller annat sätt. Stackaren... Vi var tvungna att avliva honom för ca 4 år sedan.

Nu är jag redo för en egen. Om vi kan bestämma oss ;o)

2 kommentarer:

  1. Åh, kattbebisar är de bästa bebisarna! Mycket sötare, men minst lika jobbiga :)

    SvaraRadera
  2. Ja det är väl så, hihihihi kan bli en spännande upplevelse :o)

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna