måndag, november 26

Inför advent

På lördag ska vi har lite adventmys här hemma tillsammans med våra föräldrar. Då är det extra roligt att göra fint inför (enligt mig) en av årets mysigaste helger.

I köket har jag hängt upp en lingonriskrans, tjuvstartat med att tända adventljusstaken och bytt ut höstglöden mot vita azaleor. På köksbordet har jag gjort iordning ett ljusfat. Ska lägga grön mossa på brickan men det blir inte förens på lördag (annars kanske en viss söt kattunge sätter tänderna i det...;o)


Vår köksfläkt är inte det vackraste som finns, så jag försöker "gömma" den genom att ställa vackra saker på den. Just nu är det en blommande amaryllis, en julpyntad ljusstake samt en söt burk med pepparkakor (Kravmärkta från Signum (COOP) = supergoda = Köp! Köp! Köp!)


I "valvet" mellan hallen och vardagsrummet har jag hängt upp en "mistletoe". Ett bra ställe att stå och hänga på med andra ord (om man är sugen på en puss).


I två av mina fönster har jag hängt upp pappstjärnor från Indiska. Ska inte ha några lampor i dom för jag tycker de är fina som de är (dessutom har jag svårt att skilja mig från bordslamporna vi redan har i fönstrena). Ikväll har jag även varit extra pysslig. 10 små prismaänglar blev resultatet:

2 kommentarer:

  1. Vad fint du har gjort:)
    Har pysslat och grejat idag inför advent...så mysigt:)

    SvaraRadera
  2. Tack :o) Det är så mysigt att pyssla och fixa.

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna