måndag, september 24

Saker jag irriterar mig på del 1

Ni som har Facebook känner förmodligen till applikationerna som folk man känner skickar till en hela tiden. Till en början tyckte jag det var ganska kul men när jag insåg att det finns miljontals av dom och att sidorna tillslut blev oläsbara tröttnade jag. Skrev följande ironiska meddelande för att hinta att jag inte är så förtjust i fenomenet applikationer:

Johanna (no network) wroteat 2:30pm

Hade tänkt skicka en gitarrspelande fisk, en dansande blåval, en rosa glitterpenna, en köttätande morot, en halt ballerina samt en applikation som gör hela sidan självlysande till dig men konstigt nog kunde jag inte hitta det, fattar inte varför det ska finnas så få tillbehör i Facebook ;o)


Tror ni att budskapet gick fram?

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag undrar hur du gör med ditt långa hår på natten. Sover du med det utsläppt el. i fläta el. nåt annat? Funderar på vad som är skonsammast för håret.....Tack på förhand!

    SvaraRadera
  2. hej, jag brukar borsta igenom det innan jag ska sova och sedan ha det utsläppt. Fungerar bäst för mig, om jag har fläta vaknar jag upp med vågigt hår och det är inte alltid jag vill ha det :o)

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna