fredag, september 14

Min lunch och lite tankar kring konsumtion

Min lunch idag skulle ingen dietist hurra förr: Cola Zero och en banan stressbläddrande i nya Marie Claire. Min kassa lunch berodde på att jag stressade runt i en massa butiker och insåg att det inte fanns något jag ville köpa. Förstår inte, jag har fastnat i någon slags antishoppingfas. Men det är ju faktiskt bra. Beror nog mestadels på att jag börjat fundera på min och andras konsumtion. Handla, handla, handla och mer, mer, mer. Vad håller jag på med? Jag ska försöka dra ner och köpa få (kanske lite dyrare) plagg. Kläder som fungerar år efter år och som jag verkligen älskar. Sedan ska jag försöka dra ner på nätshoppingen, inget mer från t ex ASOS där varorna fraktas långt för att komma till mig. Visst låter det som en bra idé?

2 kommentarer:

  1. Det låter som en jättebra idé! Jag försöker tänka lite mer så själv också, men det är svårt. Tror i alla fall att jag kommit en bit på väg genom att tänka igenom det potentiella köpet flera gånger. Babysteps...

    SvaraRadera
  2. Javisst är det svårt, babysteps som sagt. Men bara man har börjat fundera så har man kommit en lång väg. Roligare att tänka över sin inköp mer också så slipper man alla "garderobsvärmare" :o)

    SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna