måndag, maj 14

Uppdatering i punktform

Kort vecka…skönt. Mycket tankar i huvudet just nu, jag sammanfattar i punktform:
 • Köpte det där sminkbordet från IKEA som jag skrev om för en tid sedan, utan att mäta och reflektera hur det skulle se ut i sovrummet… Dålig idé… Visserligen hade jag sett det uppmonterat på IKEA för några månader sen men det var inte alls som jag kom ihåg det. Alldeles för STORT och KLUMPIGT. Återlämnades efter några dagars vånda.
 • Som det ser ut just nu har jag semester hela Juli (tackar tackar) och i augusti ska jag leka konsult igen och Miljödiplomera en annan verksamhet (gött gött för naturen OCH mig).
 • Vi håller på att bygga upp ett akvarium hemma, det är spännande...
 • Min passion för kläder har nästan övertagits av en nyfunnen hobby – Pelargoner. Tantvarning?
 • Jag ska aldrig mer kolla på Melodifestivalen…
 • Livet blir 100 gånger skönare när man slipper ta sig upp och ner för backar så fort man ska göra något. Min livskvalité har verkligen förbättrats sen vi flyttade (men konditionen kanske har försämrats…).

2 kommentarer:

 1. Synd sminkbordet inte funkade :-(

  Pelargonier? Jag avskyr pelargonier :-P De är en tacksam blomma.. men tråkig å luktar inte gott ;-) Bättre med en Flitiga Lisa ;-P Stora gröna växter, det gillar jag :-P Haha..

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, mitt gamla var mycket finare så jag kör på det istället :o). Nej luktar gott det gör de inte, men de är ju så vackra.... Kram

  SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna