onsdag, maj 16

Lite bilder från hemmet

Igår satte vi (läs M) upp den sista gardinen. Det var ganska krångligt eftersom det är en hissgardin, så vi (läs M...) var glada att vi bara skulle ha en sådan i köksfönstret. Såhär fint blev det:


Jag är barnsligt förtjust över att vi har ett lusthus på gården (barndomsdröm som blivit sann kan man säga, måste nog skärpa mig nu annars blir jag tant på riktigt....):


Sovrummet är grönt och skönt, det är lika stort som vardagsrummet så det måste fyllas med lite mer "lull lull" (Simon & Thomas uttrycket ni vet...) innan den rätta myskänslan infinner sig. Men vi är på god väg:


Mitt sminkbord, jag har fått en nytänd förälskelse i det sedan jag gjorde misstaget med IKEAs version, jag ska aldrig ersätta det med något annat. Jag är dig troget "sminkbordet" ;o)

2 kommentarer:

 1. Men...precis den vasen du har på sminkbordet med precis den blomman i har jag i vårt köksfönster...snacka om sammanträffande...

  Annars ser det så mysigt ut så i er nya lägenhet! Härligt!

  Jag vill oxå till Jkpg!!!! Men skam den som ger sig...har seriöst börjat kolla lite jobb åt både mig och Göran. Hör du om något vad som helst så hör av dig!

  Ta hand om er nu under långhelgen! :) Stora kramar!

  SvaraRadera
 2. Så går det när man handlar på IKEA hihihihi, men den är vacker både vasen och blomman så det kanske inte är så konstigt att vi valde just den kombon ;o)

  Åh vad kul det vore om ni bodde här, saknar dig så mycket. Håller tummarna för att jobbletandet ska ge resultat.

  Kramar tillbaka och önskar en trevlig helg!

  SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna