onsdag, april 25

Kort uppdatering och en fråga

Hej å hå vad mycket man har att göra när man är mitt uppe i en flytt. På jobbet är mina tankar hemma och packar/organiserar/slänger. Hemma sätter jag mina planer i verket. Man hittar mycket skräp som man sparat på utan någon anledning. Hittade en ring jag fick av en kille en gång. Använder den naturligtvis inte och funderar på att lämna in den på Pantbanken. Trodde aldrig jag skulle sätta min fot där men jag vet inte vad jag ska göra med den annars. Funderade på Tradera ett tag men jag har ju ingen aning om vad den kan vara värd. Det är en guld och silverring med en sten i.

Vad skulle ni gjort?

3 kommentarer:

 1. Oj oj svårt.. men jag har ett gäng silverringar som jag fått i present som jag samlat ihop med trasiga halsbandskedjor å div. andra silversmycken.. som jag tänkt smälta ner å skapa något eget av.. Kanske känns fel att den nya prylen innehåller en gammal gåva, men eg inget jag lägger vikt vid..
  Vilket fall som hellst kan du ju alltid få ett värde på den hos pantbanken, eller hos en riktig guldsmed.. å sen slänga ut den på Tradera, om det är nåt å ha? :-)

  SvaraRadera
 2. håller med, gå till en guldsmed eller kanske två, förhör dig. jag tror iofs du får mer på pantbank än tradera. vem vill köpa använd ring? kusligt! ;)

  p.s. jag läser hos dig, alltid! lycka till med flytten!

  SvaraRadera
 3. Skönt att få höra vad ni tycker. det får nog bli pantbanken/eller guldsmed. Kommer nog aldrig kunna bära den utan att tänka på vad den har för bakgrund.

  punanii: tack för lyckönskningen :O)

  SvaraRadera

En kommentar gör mig glad, så skriv en rad! Hälsningar Johanna